Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • To wydarzenie minęło.

Dub System #10 Khoe-Wa Dub System, Ashwagundub Sound System

15 listopada 2019 @ 23:00 - 16 listopada 2019 @ 07:00

58281 image 72357983 2447535245293626 8863934779427389440 n - Dub System #10 Khoe-Wa Dub System, Ashwagundub Sound System

15.11.2019 Projekt LAB
Wsparcie: 25 PLN
Start: 23:00

Main:
Khoe-Wa Dub System [FR] Live dub + sitar
Collie Weed
Banati Crew + skrzypce, flet
Ashwagundub + wiolonczela

Bar:
Synco Sounds
Black Crane
Rahion

Khoe-wa Dub System [FR]
Pochodzący z Francji duet: Cedric i Oliver słyną z wykorzystywania brzmień indyjskich i łączenia ich w mistyczny live dub. W Polsce wystąpią po raz pierwszy!

Na Dub System #10 zabiorą Was w podróż z Sitarem na żywo, etnicznymi akcentami i hipnotycznymi utworami, zatopionymi w głębokich bassach.

Dzieli scenę z takimi artystami jak: Brain Damage, Panda Dub, Kaly Live Dub, The Grass People, Dub Inc., High Light Tribe i wieloma innymi!

Dyskografia:
Bridub (2005)
Around Ame Sound (2008)
E.P. Life? (2010)
Bitter Rain (2012)
Dub’N DiY (2016)


https://www.facebook.com/khoewa/
https://odgprod.com/category/release/khoe-wa-dub-system/

Za moc brzmienia odpowiada rozbudowany Ashwagundub Sound System, który to odbędzie swoją oficjalną premierę!

Z tej okazji ekipa Dub System przygotowuje dla Was najgrubszą selekcję, za sterami Collie Weed i Ashwagundub (Buju, Morc in Dub, Jul-I) do samego rana! Załogę uzupełni wspaniała ekipa Banati Crew, znani są z wykorzystywania skrzypiec w swoich produkcjach. Zaprezentują Wam seta wzbogaconego o elementy live i żywe instrumenty (skrzypce, flet).

Na scenie barowej zaprzyjaźnione ekipy z Synco Sounds & Black Crane zabiorą Was w podróż przez różne oblicza Drum’n’bassu, wsparcia udzieli im Rahion!

Szczegóły

Start:
15 listopada 2019 @ 23:00
Koniec:
16 listopada 2019 @ 07:00
Wydarzenie kategoria:
Strona internetowa:
https://www.facebook.com/events/442674963030603

Miejsce

Projekt LAB
Grochowe Łąki 5
Stare Miasto, 61-752 PL
+ Google Map